ATILA.NL

Aan de Bruggelaan 4 in Eindhoven kun je ATILA.NL vinden.

Meer informatie over ATILA.NL in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ATILA.NL biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ATILA.NL in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ATILA.NL is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ATILA.NL in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ATILA.NL ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Bruggelaan 4 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 40 244 4551, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.atila.nl/

Hoe kom je bij ATILA.NL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ATILA.NL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ATILA.NL

Bezoekers bekeken ook