Vechtsportonline.nl

Aan de Atoomweg 6-3 in Groningen kun je Vechtsportonline.nl vinden.

Meer informatie over Vechtsportonline.nl in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vechtsportonline.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vechtsportonline.nl in Groningen geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vechtsportonline.nl is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vechtsportonline.nl in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vechtsportonline.nl ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Atoomweg 6-3 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 85 303 7800, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.vechtsportonline.nl/

Hoe kom je bij Vechtsportonline.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsportonline.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vechtsportonline.nl

Bezoekers bekeken ook