Kickboxing-shop.nl

Aan de De Droogmakerij 76A in Heiloo kun je Kickboxing-shop.nl vinden.

Meer informatie over Kickboxing-shop.nl in Heiloo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heiloo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing-shop.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing-shop.nl in Heiloo geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing-shop.nl is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing-shop.nl in Heiloo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing-shop.nl ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op De Droogmakerij 76A in Heiloo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 47031667, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kickboxing-shop.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing-shop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-shop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing-shop.nl

Bezoekers bekeken ook