Budoshop.nl

Aan de Ambachtsweg 12B in Huizen kun je Budoshop.nl vinden.

Meer informatie over Budoshop.nl in Huizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Huizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budoshop.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budoshop.nl in Huizen geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budoshop.nl is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budoshop.nl in Huizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budoshop.nl ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Ambachtsweg 12B in Huizen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budoshop.nl/

Hoe kom je bij Budoshop.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budoshop.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budoshop.nl

Bezoekers bekeken ook