Fightwear Shop

Aan de Waanderweg 140 in Emmen kun je Fightwear Shop vinden.

Meer informatie over Fightwear Shop in Emmen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Emmen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightwear Shop biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightwear Shop in Emmen geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightwear Shop is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightwear Shop in Emmen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightwear Shop ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Waanderweg 140 in Emmen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43555598, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fightwearshop.eu/en/

Hoe kom je bij Fightwear Shop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightwear Shop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightwear Shop

Bezoekers bekeken ook