Viriya Fights

Aan de Gandhiplein 5 in Stadskanaal kun je Viriya Fights vinden.

Meer informatie over Viriya Fights in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Stadskanaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Viriya Fights biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Viriya Fights in Stadskanaal geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Viriya Fights is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Viriya Fights in Stadskanaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Viriya Fights ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Gandhiplein 5 in Stadskanaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48775526, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Viriya Fights? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viriya Fights het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Viriya Fights

Bezoekers bekeken ook