Pancration Gym

Aan de Breedveld 8 in Amsterdam kun je Pancration Gym vinden.

Meer informatie over Pancration Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pancration Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pancration Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pancration Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pancration Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pancration Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Breedveld 8 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 632 9177, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.pancration.nl/

Hoe kom je bij Pancration Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pancration Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Pancration Gym

Bezoekers bekeken ook