Fit en Sterk

Aan de Pelsterstraat 16C2 in Groningen kun je Fit en Sterk vinden.

Meer informatie over Fit en Sterk in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit en Sterk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit en Sterk in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit en Sterk is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit en Sterk in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit en Sterk ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pelsterstraat 16C2 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19649845, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fitensterk.nl/

Hoe kom je bij Fit en Sterk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit en Sterk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit en Sterk

Bezoekers bekeken ook