Vivas Gym

Aan de Scharnerweg 44 in Maastricht kun je Vivas Gym vinden.

Meer informatie over Vivas Gym in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vivas Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vivas Gym in Maastricht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vivas Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vivas Gym in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vivas Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Scharnerweg 44 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 85 060 9637, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.vivasgym.nl/

Hoe kom je bij Vivas Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vivas Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vivas Gym

Bezoekers bekeken ook