Team Champ

Aan de Wiegerbruinlaan 81A in Uithoorn kun je Team Champ vinden.

Meer informatie over Team Champ in Uithoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Uithoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Champ biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Champ in Uithoorn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Champ is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Champ in Uithoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Champ ? Je kunt de Sportschool bereiken op Wiegerbruinlaan 81A in Uithoorn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40796217, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.teamchamp.nl/

Hoe kom je bij Team Champ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Champ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Champ

Bezoekers bekeken ook