Zwolsche Boksclub

Aan de Floresstraat 4 in Zwolle kun je Zwolsche Boksclub vinden.

Meer informatie over Zwolsche Boksclub in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Zwolsche Boksclub biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Zwolsche Boksclub in Zwolle geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Zwolsche Boksclub is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Zwolsche Boksclub in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Zwolsche Boksclub ? Je kunt de Sportschool bereiken op Floresstraat 4 in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21505362, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://zwolscheboksclub.nl/

Hoe kom je bij Zwolsche Boksclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwolsche Boksclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Zwolsche Boksclub

Bezoekers bekeken ook