Gym Royale

Aan de Klaprozenweg 42 in Amsterdam kun je Gym Royale vinden.

Meer informatie over Gym Royale in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Royale biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Royale in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Royale is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Royale in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Royale ? Je kunt de Sportschool bereiken op Klaprozenweg 42 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 820 3751, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymroyale.nl/

Hoe kom je bij Gym Royale? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Royale het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Royale

Bezoekers bekeken ook