FittClub Diemen

Aan de Visseringweg 21 in Diemen kun je FittClub Diemen vinden.

Meer informatie over FittClub Diemen in Diemen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Diemen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FittClub Diemen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FittClub Diemen in Diemen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FittClub Diemen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FittClub Diemen in Diemen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FittClub Diemen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Visseringweg 21 in Diemen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41958675, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fittclubdiemen.nl/

Hoe kom je bij FittClub Diemen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FittClub Diemen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FittClub Diemen

Bezoekers bekeken ook