RV Sports

Aan de Grondmolen 3 in Halsteren kun je RV Sports vinden.

Meer informatie over RV Sports in Halsteren

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Halsteren? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, RV Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is RV Sports in Halsteren geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

RV Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat RV Sports in Halsteren een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met RV Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Grondmolen 3 in Halsteren. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55117555, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://m.facebook.com/WorkBurnandLearn/?locale2=nl_NL

Hoe kom je bij RV Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RV Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. RV Sports

Bezoekers bekeken ook