E10 Training

Aan de Museumplein 10 in Veendam kun je E10 Training vinden.

Meer informatie over E10 Training in Veendam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Veendam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, E10 Training biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is E10 Training in Veendam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

E10 Training is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat E10 Training in Veendam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met E10 Training ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Museumplein 10 in Veendam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 84721811, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.etientraining.nl/

Hoe kom je bij E10 Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E10 Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. E10 Training

Bezoekers bekeken ook