Team Iron

Aan de Archimedesstraat 4 in Breda kun je Team Iron vinden.

Meer informatie over Team Iron in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Iron biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Iron in Breda geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Iron is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Iron in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Iron ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Archimedesstraat 4 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46020610, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://teamiron.nl/

Hoe kom je bij Team Iron? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Iron het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Iron

Bezoekers bekeken ook