Viriya Gym

Aan de Gandhiplein 3 in Stadskanaal kun je Viriya Gym vinden.

Meer informatie over Viriya Gym in Stadskanaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Stadskanaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Viriya Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Viriya Gym in Stadskanaal geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Viriya Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Viriya Gym in Stadskanaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Viriya Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Gandhiplein 3 in Stadskanaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10957537, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.viriyagym.nl/Contact.htm

Hoe kom je bij Viriya Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viriya Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Viriya Gym

Bezoekers bekeken ook