Kickboxing-Institute Nijmegen

Aan de Oude Graafseweg 62 in Nijmegen kun je Kickboxing-Institute Nijmegen vinden.

Meer informatie over Kickboxing-Institute Nijmegen in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing-Institute Nijmegen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing-Institute Nijmegen in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing-Institute Nijmegen is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing-Institute Nijmegen in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing-Institute Nijmegen ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Oude Graafseweg 62 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 85 401 0864, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kickboxing-institute.nl/nijmegen/

Hoe kom je bij Kickboxing-Institute Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing-Institute Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing-Institute Nijmegen

Bezoekers bekeken ook