Ubeda Sports

Aan de Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen kun je Ubeda Sports vinden.

Meer informatie over Ubeda Sports in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ubeda Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ubeda Sports in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ubeda Sports is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ubeda Sports in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ubeda Sports ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Eerste Oude Heselaan 260 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18052040, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ubedasports.nl/

Hoe kom je bij Ubeda Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ubeda Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ubeda Sports

Bezoekers bekeken ook