teamlegacy

Aan de Palmpolstraat 30 in Almere kun je teamlegacy vinden.

Meer informatie over teamlegacy in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, teamlegacy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is teamlegacy in Almere geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

teamlegacy is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat teamlegacy in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met teamlegacy ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Palmpolstraat 30 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26060404, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.teamlegacy.nl/

Hoe kom je bij teamlegacy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je teamlegacy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. teamlegacy

Bezoekers bekeken ook