Fightersheart

Aan de Zuidsingel 2 in Venray kun je Fightersheart vinden.

Meer informatie over Fightersheart in Venray

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Venray? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightersheart biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightersheart in Venray geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightersheart is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightersheart in Venray een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightersheart ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Zuidsingel 2 in Venray. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Fightersheart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightersheart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightersheart

Bezoekers bekeken ook