Boksschool A.B.O.V.

Aan de Pinksterbloem 54A in Zwaag kun je Boksschool A.B.O.V. vinden.

Meer informatie over Boksschool A.B.O.V. in Zwaag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwaag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksschool A.B.O.V. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksschool A.B.O.V. in Zwaag geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksschool A.B.O.V. is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksschool A.B.O.V. in Zwaag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksschool A.B.O.V. ? Je kunt de Boksschool bereiken op Pinksterbloem 54A in Zwaag. Je kunt ze ook bellen op 31 229 212 264, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.abov.nl/

Hoe kom je bij Boksschool A.B.O.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksschool A.B.O.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksschool A.B.O.V.

Bezoekers bekeken ook