SCM-Boxing Maastricht

Aan de Gentiaanstraat 3 in Maastricht kun je SCM-Boxing Maastricht vinden.

Meer informatie over SCM-Boxing Maastricht in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SCM-Boxing Maastricht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SCM-Boxing Maastricht in Maastricht geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SCM-Boxing Maastricht is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SCM-Boxing Maastricht in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SCM-Boxing Maastricht ? Je kunt de Boksschool bereiken op Gentiaanstraat 3 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 43 343 7491, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.scm-boxing.nl/

Hoe kom je bij SCM-Boxing Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SCM-Boxing Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SCM-Boxing Maastricht

Bezoekers bekeken ook