BoxingFun

Aan de Ketelhuisplein 45 in Amsterdam kun je BoxingFun vinden.

Meer informatie over BoxingFun in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BoxingFun biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BoxingFun in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BoxingFun is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BoxingFun in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BoxingFun ? Je kunt de Boksschool bereiken op Ketelhuisplein 45 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10165587, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boxingfun.nl/

Hoe kom je bij BoxingFun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoxingFun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BoxingFun

Bezoekers bekeken ook