Boksvereniging Westland

Aan de Dijkweg 22 in Naaldwijk kun je Boksvereniging Westland vinden.

Meer informatie over Boksvereniging Westland in Naaldwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Naaldwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksvereniging Westland biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksvereniging Westland in Naaldwijk geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksvereniging Westland is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksvereniging Westland in Naaldwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksvereniging Westland ? Je kunt de Boksschool bereiken op Dijkweg 22 in Naaldwijk. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Boksvereniging Westland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksvereniging Westland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksvereniging Westland

Bezoekers bekeken ook