Boks- en Conditievereniging Albrandswaard

Aan de Albrandswaardseweg 18 in Poortugaal kun je Boks- en Conditievereniging Albrandswaard vinden.

Meer informatie over Boks- en Conditievereniging Albrandswaard in Poortugaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Poortugaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boks- en Conditievereniging Albrandswaard biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boks- en Conditievereniging Albrandswaard in Poortugaal geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boks- en Conditievereniging Albrandswaard is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boks- en Conditievereniging Albrandswaard in Poortugaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boks- en Conditievereniging Albrandswaard ? Je kunt de Boksschool bereiken op Albrandswaardseweg 18 in Poortugaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24516400, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://bcva.nl/?page_id=63

Hoe kom je bij Boks- en Conditievereniging Albrandswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boks- en Conditievereniging Albrandswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boks- en Conditievereniging Albrandswaard

Bezoekers bekeken ook