The B-Force

Aan de Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn kun je The B-Force vinden.

Meer informatie over The B-Force in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Apeldoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, The B-Force biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is The B-Force in Apeldoorn geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

The B-Force is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat The B-Force in Apeldoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met The B-Force ? Je kunt de Boksschool bereiken op Molenstraat-Centrum 1 in Apeldoorn. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.thebforce.nl/

Hoe kom je bij The B-Force? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The B-Force het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. The B-Force

Bezoekers bekeken ook