Boksinstituut Veenendaal

Aan de Hovystraat 37 in Veenendaal kun je Boksinstituut Veenendaal vinden.

Meer informatie over Boksinstituut Veenendaal in Veenendaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Veenendaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksinstituut Veenendaal biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksinstituut Veenendaal in Veenendaal geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksinstituut Veenendaal is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksinstituut Veenendaal in Veenendaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksinstituut Veenendaal ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hovystraat 37 in Veenendaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43164454, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksinstituutveenendaal.nl/

Hoe kom je bij Boksinstituut Veenendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksinstituut Veenendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksinstituut Veenendaal

Bezoekers bekeken ook