MOUSID GYM

Aan de Polderweg 300 in Amsterdam kun je MOUSID GYM vinden.

Meer informatie over MOUSID GYM in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MOUSID GYM biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MOUSID GYM in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MOUSID GYM is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MOUSID GYM in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MOUSID GYM ? Je kunt de Sportschool bereiken op Polderweg 300 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 693 6459, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mousidgym.nl/

Hoe kom je bij MOUSID GYM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOUSID GYM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MOUSID GYM

Bezoekers bekeken ook