Sportcentrum De Club B.V.

Aan de Industrieweg 10B in Assendelft kun je Sportcentrum De Club B.V. vinden.

Meer informatie over Sportcentrum De Club B.V. in Assendelft

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Assendelft? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum De Club B.V. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum De Club B.V. in Assendelft geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum De Club B.V. is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum De Club B.V. in Assendelft een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum De Club B.V. ? Je kunt de Sportschool bereiken op Industrieweg 10B in Assendelft. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15444630, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportcentrumdeclub.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum De Club B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum De Club B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum De Club B.V.

Bezoekers bekeken ook