G-Safe& Fit!

Aan de Op de Vey 47 in Geleen kun je G-Safe& Fit! vinden.

Meer informatie over G-Safe& Fit! in Geleen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Geleen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, G-Safe& Fit! biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is G-Safe& Fit! in Geleen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

G-Safe& Fit! is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat G-Safe& Fit! in Geleen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met G-Safe& Fit! ? Je kunt de Sportschool bereiken op Op de Vey 47 in Geleen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22964096, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.g-safe.nl/

Hoe kom je bij G-Safe& Fit!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G-Safe& Fit! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. G-Safe& Fit!

Bezoekers bekeken ook