ProSport Healthcenter

Aan de Meestersstraat 22 in Doetinchem kun je ProSport Healthcenter vinden.

Meer informatie over ProSport Healthcenter in Doetinchem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Doetinchem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ProSport Healthcenter biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ProSport Healthcenter in Doetinchem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ProSport Healthcenter is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ProSport Healthcenter in Doetinchem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ProSport Healthcenter ? Je kunt de Sportschool bereiken op Meestersstraat 22 in Doetinchem. Je kunt ze ook bellen op 31 314 354 709, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.prosporthealthcenter.nl/

Hoe kom je bij ProSport Healthcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ProSport Healthcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ProSport Healthcenter

Bezoekers bekeken ook