Gym oosterhout

Aan de Wilhelminalaan 117 in Oosterhout kun je Gym oosterhout vinden.

Meer informatie over Gym oosterhout in Oosterhout

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oosterhout? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym oosterhout biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym oosterhout in Oosterhout geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym oosterhout is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym oosterhout in Oosterhout een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym oosterhout ? Je kunt de Sportschool bereiken op Wilhelminalaan 117 in Oosterhout. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52372690, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymoosterhout.nl/

Hoe kom je bij Gym oosterhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym oosterhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym oosterhout

Bezoekers bekeken ook