Powerhouse Helmond

Aan de Rakthof 1 in Helmond kun je Powerhouse Helmond vinden.

Meer informatie over Powerhouse Helmond in Helmond

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Helmond? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Powerhouse Helmond biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Powerhouse Helmond in Helmond geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Powerhouse Helmond is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Powerhouse Helmond in Helmond een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Powerhouse Helmond ? Je kunt de Sportschool bereiken op Rakthof 1 in Helmond. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18192447, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.powerhousehelmond.nl/

Hoe kom je bij Powerhouse Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Powerhouse Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Powerhouse Helmond

Bezoekers bekeken ook