Axewood Gym

Aan de Krommeweg 6a in Hendrik-Ido-Ambacht kun je Axewood Gym vinden.

Meer informatie over Axewood Gym in Hendrik-Ido-Ambacht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hendrik-Ido-Ambacht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Axewood Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Axewood Gym in Hendrik-Ido-Ambacht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Axewood Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Axewood Gym in Hendrik-Ido-Ambacht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Axewood Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Krommeweg 6a in Hendrik-Ido-Ambacht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83373033, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.axewoodsgym.nl/

Hoe kom je bij Axewood Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Axewood Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Axewood Gym

Bezoekers bekeken ook