YourPerfection

Aan de Van IJsendijkstraat 154 in Purmerend kun je YourPerfection vinden.

Meer informatie over YourPerfection in Purmerend

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Purmerend? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, YourPerfection biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is YourPerfection in Purmerend geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

YourPerfection is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat YourPerfection in Purmerend een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met YourPerfection ? Je kunt de Sportschool bereiken op Van IJsendijkstraat 154 in Purmerend. Je kunt ze ook bellen op 31 299 786 452, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yourperfection.nl/

Hoe kom je bij YourPerfection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YourPerfection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. YourPerfection

Bezoekers bekeken ook