Sportcentrum van Asdonck

Aan de Broekdijk Oost 26 in Breukelen kun je Sportcentrum van Asdonck vinden.

Meer informatie over Sportcentrum van Asdonck in Breukelen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breukelen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum van Asdonck biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum van Asdonck in Breukelen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum van Asdonck is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum van Asdonck in Breukelen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum van Asdonck ? Je kunt de Sportschool bereiken op Broekdijk Oost 26 in Breukelen. Je kunt ze ook bellen op 31 346 266 060, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.asdonck.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum van Asdonck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum van Asdonck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum van Asdonck

Bezoekers bekeken ook