ACLO Station

Aan de Stationsplein 7 in Groningen kun je ACLO Station vinden.

Meer informatie over ACLO Station in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ACLO Station biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ACLO Station in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ACLO Station is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ACLO Station in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ACLO Station ? Je kunt de Sportschool bereiken op Stationsplein 7 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 50 363 6767, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.aclosport.nl/

Hoe kom je bij ACLO Station? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ACLO Station het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ACLO Station

Bezoekers bekeken ook