Jodaro Gym

Aan de Ratelaar 93 in Nieuwegein kun je Jodaro Gym vinden.

Meer informatie over Jodaro Gym in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwegein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jodaro Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jodaro Gym in Nieuwegein geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jodaro Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jodaro Gym in Nieuwegein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jodaro Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ratelaar 93 in Nieuwegein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41219449, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://jodarogym.nl/contact/

Hoe kom je bij Jodaro Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jodaro Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jodaro Gym

Bezoekers bekeken ook