Skanders Albrandswaard

Aan de Koperhoek 60 in Rhoon kun je Skanders Albrandswaard vinden.

Meer informatie over Skanders Albrandswaard in Rhoon

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rhoon? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Skanders Albrandswaard biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Skanders Albrandswaard in Rhoon geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Skanders Albrandswaard is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Skanders Albrandswaard in Rhoon een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Skanders Albrandswaard ? Je kunt de Sportschool bereiken op Koperhoek 60 in Rhoon. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53569162, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.skanders.nl/

Hoe kom je bij Skanders Albrandswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skanders Albrandswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Skanders Albrandswaard

Bezoekers bekeken ook