Punch club

Aan de Hofwijckstraat 351 in Den Haag kun je Punch club vinden.

Meer informatie over Punch club in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Punch club biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Punch club in Den Haag geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Punch club is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Punch club in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Punch club ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hofwijckstraat 351 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.punchclub.nl/

Hoe kom je bij Punch club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Punch club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Punch club

Bezoekers bekeken ook