Alphen Sports

Aan de Koperweg 11F in Alphen aan den Rijn kun je Alphen Sports vinden.

Meer informatie over Alphen Sports in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Alphen Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Alphen Sports in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Alphen Sports is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Alphen Sports in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Alphen Sports ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Koperweg 11F in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26969203, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.alphensports.nl/

Hoe kom je bij Alphen Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alphen Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Alphen Sports

Bezoekers bekeken ook