Gym Bolem

Aan de Terschellingpad 2 in Haarlem kun je Gym Bolem vinden.

Meer informatie over Gym Bolem in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Bolem biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Bolem in Haarlem geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Bolem is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Bolem in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Bolem ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Terschellingpad 2 in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28691393, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://gym-bolem.business.site/

Hoe kom je bij Gym Bolem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Bolem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Bolem

Bezoekers bekeken ook