Boksschool Bijlmerbajes

Aan de Marineterrein Amsterdam, Kattenburg 5 in Amsterdam kun je Boksschool Bijlmerbajes vinden.

Meer informatie over Boksschool Bijlmerbajes in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksschool Bijlmerbajes biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksschool Bijlmerbajes in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksschool Bijlmerbajes is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksschool Bijlmerbajes in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksschool Bijlmerbajes ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Marineterrein Amsterdam, Kattenburg 5 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41293923, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksschoolbijlmerbajes.nl/

Hoe kom je bij Boksschool Bijlmerbajes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksschool Bijlmerbajes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksschool Bijlmerbajes

Bezoekers bekeken ook