Pauwels Sport

Aan de Markt in Sevenum kun je Pauwels Sport vinden.

Meer informatie over Pauwels Sport in Sevenum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sevenum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Pauwels Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Pauwels Sport in Sevenum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Pauwels Sport is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Pauwels Sport in Sevenum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Pauwels Sport ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Markt in Sevenum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29187637, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.pauwelssport.nl/contact/

Hoe kom je bij Pauwels Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pauwels Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Pauwels Sport

Bezoekers bekeken ook