Fiftyfifty Kickboxing

Aan de De Meent 11 in Hilversum kun je Fiftyfifty Kickboxing vinden.

Meer informatie over Fiftyfifty Kickboxing in Hilversum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hilversum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fiftyfifty Kickboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fiftyfifty Kickboxing in Hilversum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fiftyfifty Kickboxing is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fiftyfifty Kickboxing in Hilversum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fiftyfifty Kickboxing ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Meent 11 in Hilversum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 43665869, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fiftyfiftykickboxing.nl/

Hoe kom je bij Fiftyfifty Kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiftyfifty Kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fiftyfifty Kickboxing

Bezoekers bekeken ook