Kickboxing Harkstede

Aan de Dorpshuisweg in Harkstede kun je Kickboxing Harkstede vinden.

Meer informatie over Kickboxing Harkstede in Harkstede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Harkstede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Harkstede biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Harkstede in Harkstede geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Harkstede is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Harkstede in Harkstede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Harkstede ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Dorpshuisweg in Harkstede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11914100, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Kickboxing Harkstede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Harkstede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Harkstede

Bezoekers bekeken ook