Team Massarroni

Aan de Schelluinsevliet 21 in Gorinchem kun je Team Massarroni vinden.

Meer informatie over Team Massarroni in Gorinchem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Gorinchem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Massarroni biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Massarroni in Gorinchem geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Massarroni is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Massarroni in Gorinchem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Massarroni ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Schelluinsevliet 21 in Gorinchem. Je kunt ze ook bellen op 31 183 515 878, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.teammassarroni.nl/

Hoe kom je bij Team Massarroni? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Massarroni het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Massarroni

Bezoekers bekeken ook