GYMM33

Aan de De Huisweid 11 in Warmenhuizen kun je GYMM33 vinden.

Meer informatie over GYMM33 in Warmenhuizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Warmenhuizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GYMM33 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GYMM33 in Warmenhuizen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GYMM33 is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GYMM33 in Warmenhuizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GYMM33 ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Huisweid 11 in Warmenhuizen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53205130, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymm33.nl/

Hoe kom je bij GYMM33? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GYMM33 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GYMM33

Bezoekers bekeken ook