Muay thai Capelle

Aan de Wisselspoor 4 in Capelle aan den IJssel kun je Muay thai Capelle vinden.

Meer informatie over Muay thai Capelle in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Muay thai Capelle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Muay thai Capelle in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Muay thai Capelle is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Muay thai Capelle in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Muay thai Capelle ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Wisselspoor 4 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Muay thai Capelle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muay thai Capelle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Muay thai Capelle

Bezoekers bekeken ook